lauantai 6. elokuuta 2011

Saturatsu esittäytyy

Päätimpä alkaa kirjoittamaan teille suomalaisillekkin blogia hevosestani Keeganista.Kirjoitin jonkin aikaa sitten blogia englanniksi, mutta lukijoita tuli niin vähäisesti niin ajattelin sitten kirjoittaa kotimaan kielelläni eli Suomella! Josko lukijoita ilmaantuisi.

Keegan
Keegan, tutummin myös K (lausutaan Kii) on 6 vuotias friisiläisruuna englannista. Olen pojan omistanut yksi vuotiaasta asti ja ystävyytemme on jotain sanoinkuvaamattoman suurta. Keegan on luonteeltaan ihanan lupsakka ja kiltti poika, vaikka ikää on vasta 6 vuotias on Keegan varsin rauhallinen ihmisten läheisyydessä. Kuitenkin poika yksikseen on varsin ad/hd tapaus.. Tarhassa saattaa vedellä pukkisarjoja ja karsinassaan ilmeilee ohikulkijoille. 
Keegan asustaa Lontoossa greenvallin tilalla, tuttavani tallilla ja käymme usein erillaisissa tilaisuuksissa näyttäytymässä ja esittäytymässä.
Kotikulmilla poika tunnetaan "saturatsuna".

Lisää tietoja Keestä tulee ajan myötä ja luonteesta.

Höpsö poikani!


Helen

Olen 29 vuotias suomesta kotoisin oleva nainen joka asustaa englannissa Lontoossa. Olen työltäni valokuvaaja sekä teen valokuvauksen ohessa Klassisen kouluratsastuksen valmennuksia yleisesti, siitä saa ihan hyvää lisätienestiä.
Ratsastusta olen harrastanut 20 vuotta, viimeiset 9 vuotta klassinen kouluratsastus on ollut lempparini ja siitä syystä Keeganinkin ostin.
Én seurustele enkä omista lapsia, ainakaan vielä. Eli elämäni painottuu aikapaljon Keeganiin ja työhöni.

Blogi painottuu enimmäkseen Keeganiin ja arkeemme, tervetuloa lukijaksi!

Keegan ja minä showtapahtumassa Riley hallilla.. varsin näyttävinä ;)



Keegan pääsi kukkapellolle tepastelemaan! Suuret kiitokset kuvasta Larissa Allen. Big thanks for Larissa Allen!



3 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmottautuu, valtavan komia poika sielä, itse oon pienestä pitäen haaveillu friisilääsestä ja toivoisin joskus sellaisen saavan, nyt elämääni viihryttävät 1-vuotias suokkitamma ja ylläpidossa oleva 9-vuotias suokkitammuska. Innolla orottaen teirän kuulumisia ja kuvia! Itse harrastan kuvaamista niin tämä blogi on enemmän kun sata jänistä :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tykkäsit!
    Kyllä friisiläiset ovat omaankin silmääni se upein rotu, ja sen jälkeen heti suvisuomalaiset suokkiputet. ;) Harmi kun Englantiin on niin vaikeat yhteydet saada kuljetettua suomenhevosia, ja jos olisi helpommat niin varmasti ihan ylikalliit.

    VastaaPoista
  3. Aivan älyttömän upea hevonen tämä Keegan! ♥

    VastaaPoista