lauantai 6. elokuuta 2011

Pullat reenailevat

Tänään jo toinen kirjoitus mutta eipä se mitään. =)
Meillä oli Keeganin kanssa tänään taas tälläinen "edustus" tilaisuus ja käytiin naapuritallilla esittäytymässä hevosleikeissä yleisölle. Voi herranjumala kun Keegan kävi kuumana perinteisessä kananmuna lusikassa kilpailussa.
Ylihuomenna olis tiedossa taas prinsessa näyttäytyminen kotitallilla eikä me tietenkään Keeganin kanssa voitu jäädä pois! Ollaanhan me prinssi ja prinsessa!


Tänään harjailin poitsua jonkin aikaa ennen kuin lähdettiin naapuritallille ja kokeilussa oli uusi länkkärisatula, oma tuunaamani! Saatiin paljon kehuja ja satula hoiti kunniansa hyvin, mitä olinkin odottanut kun sen verran kallis ostos oli.

Kisailujen jälkeen ratsastin takaisin kotitallille ja venyttelin poitsua hieman, Keegan otti herneet nenuunsa kun ei saanut mennä niinkuin halusi ja veti muutaman hienon pystyynnousun suoraan kentän laidalla katsojien eteen, oltiin vähällä kaatua selälleen. Keegan ei yleisesti pukittele ja nouse pystyyn mutta yleensä aina kisojen / esittelyjen jälkeen se ei millään jaksa sitten enää kentällä työskennellä vaikka ei se kunnosta ole kiinni.
Keegan on vaan vähän omalaatuinen poju! Heh.

Keeganin jälkeen sain hommakseni myös ratsastaa kaverini Quater tamma Omarin, oih! Hevosen nimi tuli sen väristä ja Omar karkeista joita ei harmi vain täällä englannissa myydä, yhyy.
Kun Omar syntyi tallillemme olin juuri palannut Suomesta ja olin tuonut tallille Omar karkkeja jotka olivat tismalleen saman värisiä kuin Omar varsamme, tästä tamman nimi johtaa.
Tällä hetkellä Omar on 3 vuotias ja ratsastus on jo hyvällä mallilla, tammuska saa ensi kuussa ansaitun loman!
Omarista koitetaan saada lännenratsua, minä kun niin toivoisin siitä kouluratsua! Tulispa tamma myyntiin niin ostaisin sen kouluratsuksi miulle. ;)

Omar ja minä!

Huomenna taas Keeganin luokse ja pidän samaisella tallilla klassisen kouluratsastuksen valmennuksen parille tuttavalle Keeganilla ja toinen menee luultavammin Omarilla tai tallin Sheyla pv:llä, saas nähdä kumman valitsee.
Toinen näistä valmennettavista on edellisessä postauksessa mainittu Larissa ja lupasi tulla kuvailemaan Keegania myös valkan jälkeen.
Minua itseäni jänskättää ihan hirmuisesti valmennus koska tallin maneesin katsomoon tulossa on kuuleman mukaan tulossa sankoin joukoin väkeä katsomaan.. APUA.

No täytyy nyt tsempata itteäni ja rohkeana mennä!
Nyt kyselen olisiko jollain jotain toiveita mitä blogiini laitan? Esimerkiksi postauksia ja olisiko tuommoiset sivulehdet teidän mielestä kätsyt että sais tarvittavan tiedon sieltä? 

2 kommenttia:

  1. Meillä olisi länkyn hommaus kanssa eressä, Liinukalle meinaan. Viljalle ny ei tarvi vielä pariin vuoteen suunnitella :) Länkyt ne on vaan niitä parhaita!

    Ihanan ryhrikäs tuo ylin kuva!

    ja miten ihanan värinen tämä omar, aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Jep! Minäkin tykkään istua länkkärisatulassa enemmän kuin normisatulassa, jotenkin mukavampi. ;)

    VastaaPoista