perjantai 12. elokuuta 2011

Päivittelyä..

Anteeksi pitkä postaustauko, tai no pitkä ja pitkä.. Minulla oli työvuorot inhottavasti pitkiä päiviä kun pomo lomailee joten Keeganinkaan kanssa en kerennyt puuhailemaan vaan ystäväni ratsastasi sillä. Samainen ystävä joka omistaa edellisessä postauksessa mainitun Omarin!
Olemme toisillemme vähän varaliikuttajia, että jos toinen on poissa niin toinen liikuttaa.. hih!

Mutta aloitan kertomalla viime sunnuntain klassisesta kouluvalmennuksesta jonka pidin.
Ratsuina olivat Keegan ja Omar, kuten arvelin. Larissa Keeganilla ja Viona Omarilla, tapasin Vionan ensimmäistä kertaa sain kuulla että hänkin syntynyt suomessa, eli opetus Vionalle suomeksi ja Larissalle tietty Enkuksi!
Keegan näytti heti alkuun Larissalle että kuka määrää ja päätti temppuilla, hitto sitä poitsua.. Mutta kun Larissa vähän kurinpalautti sitä niin oppihan poikakin ettei Larissan kanssa temppuilla.

Käskin heidän aloittaa tekemällä askeleen pidennystä ja voin sanoa että Keegan näytti paremmalta kuin koskaan Larissan alla! Larissa onkin ihan kansallisella tasolla kilpaillut kouluratsastaja joten Keegankin liikkui paremmin kuin minun allani, hyvin se kuitenkin minunkin allani liikkuu.. kai =D
Keegan liikkui hienon ilmavasti ja kokeilimme myös laukkapiruettia joka onnistui yllätävän hyvin Keeganilla! Olin ylpeä pojasta, Omarilla ja Vionalla oli samat tehtävät helpotettuina ja Omarkin kulki hienosti kolme vuotiaaksi! Haki jopa todella hyvin heti alusta peräänantoon vaikka ei koskaan muiden ratsastaessa sitä ole tehnyt, minulla oli varsinaiset huippuratsastajat tänään valmennettavana. ;)

Ja minun harmikseni katsomossa oli sankoin joukoin väkeä.. Mutta sen ansiosta luulisin olen saanut paljon työtarjouksia koulutalleille esimerkiksi Brightoniin.. Olisihan se ihan jees päästä sinne!

  Keegan ja Larissa! Oikein hienoina..

 Omar ja Larissa vielä.. Omaa kuvausjälkeäni Larissan kameralla!

Maanantaina oli aika taas palata Keeganin selkään ja lähteä prinsessafesteille! Oi että minun ja Keeganin lemppari tapahtuma vuodessa!
Valitsin puvukseni "suuresta" iltapukuvalikoimastani mustan samettihameen jossa oli käsivarsissa siniset sisäosat, yksi lempparini! Ja lisäsin myös kruunun asuun jossa sinisiä jalokiviä!
Keeganin suurehkosta suitsivalikoimasta laitoin poitsulle päähän "helysuitset" joita poika harmi vain vihaa yli kaiken.. Se ärsyyntyy helinästä ja ei sitten esimerkiksi volteilla asetu millään tai edes käänny kun ei halua kuulla niin kovaa helinää.. Höpsö poika!
Tänään kuitenkin oli pakko ja ihme kyllä raipan avulla alkuverryttelyssä Keegan ei ollut moksiskaan ja asettui normaalisti. Kenties edellisen päivän valmennuksen ansiota.
Meillä oli juhlassa oma "friisiläisnumero" ja kaverini Sunnyn kanssa esitimme sen, teimme kaikenlaisia kiitolaukkakohtauksia ja klassista kouluratsastusta. Sunnyn alla oli hänen oma friisiläisensä Sally, Keeganin "tyttöystävä"!

Esitys meni molempien osalta mahtavasti ja saatiin jälkeenpäin paljon kehuja yleisöltä.. Olin todella ylpeä pojasta!

Minä ja Keegan prinsessapartyissä.. Ilmeeni on mitä mahtavin!

 Sunny ja Sally ja Minä ja Keegan!

Nyt loppuviikosta olen vain reenaillut laukkapiruettia Keeganin kanssa ja se on jo alkanut sujumaan. Aiomme ehkä osallistua koulukilpailuihin ja niistä lisää seuraavassa postauksessa ja treenistä!

Hoi lukijat! Blogiani saa mainostaa muillekkin ja tulkaa ihmeessä mainostamaan omia blogejanne! Mielenkiinnolla odotan koska erityisesti suomalaiset kylmäverisistä kertovat blogit ovat mieleeni mutta muutkin käyvät oikein hyvin!

Sekä toivepostauksia saa kysellä!! =)

5 kommenttia:

  1. Moon täälä mykistyny taas tuosta Keeganin kuvasta, vau! tuota voi ihailla vaikka ja kuinka pitkään..

    Omarin väri on kyllä hyvin kaunis, yksi ystäväni juuri osti itselleen tälläisen, mikä on niin kuaniin värinen ruuna:

    http://viipin.galleria.fi/kuvat/Tallit+2011/Pietil%E4n+tila/Asjatu+Lootus/

    Toivottavasti linkki toimii, jos ei niin mene täältä: http://viipin.galleria.fi/kuvat/Tallit+2011/
    ja pietilän tila

    Kuvat siis omiani :)

    Ja tokikin mainostan omaa blogiani tänne vaikkapa varmaankin sinne oot jo löytäny :DD

    http://vilriikka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Virpi/ Aivan ihanan värinen myös ystäväsi heponen! =)
    Sinun blogiasi taidankin seurailla.. Sain vihdoin aikaiseksi liittyä lukijaksi!!
    Mahtava blogi sinulla! =)

    VastaaPoista
  3. selailin blogeja ja tämä vaikutti kivalta, aloin lukijaksi! odottelen seuraavia postauksiasi, alku vaikuttaa mielenkiintoiselta! jos saisin toivoa, niin kuvia saisi olla enemmän!

    tässä oma blogini http://jaxenelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Todella hieno blogi ja aivan mahtavan upea hevonen sinulla! :) Itekkin joskus friisistä haaveillu... :)
    Pitääpi jäähä seurailee blogiasi :)

    Ja jos joudat, niin kurkkailehan minun:
    www.heidijaulle.blogsopot.com

    Suomenhepan elämää, omaksi iloksi harrastetaan, että ei kisata tms, mutta kuitenkin :)

    VastaaPoista
  5. Blogissani on tunnustus. :)

    http://hevosteluasaksassa.blogspot.com/

    VastaaPoista